Friday, September 25, 2009

kutu nyer hal la nie

apew la kutu2 sedunia nie...
knapew la g atack tlinga NOna kici...
tkot gak b'jangkit kt yg lain2...
dah r skrg nie sangkar ader 1 jewp...

biler lorhhh iskandar nie nk turun jb....
hampeh tol mamat tuh...

hurmmm....sapew yg taw mcm ner nk andykan rabbit???
sila la share2 kayh...
saya budak baru blaja....

thx to evrybdy

rabbit lama kuh..sugar kuh


Nona mieko..nie mse umur 2month..skrg da 3blan

Nona milie ngan Nona mieko

Nona milie...my fluffy ball

cintaku Nona mieko...she's start to loping her ears...
huhu...klu jual..mahal nie seyh....
hahaha..dnt worry...xkan jual nyer..
hhuhu

rabbit



Nona kikie..umur dye 1bln stengah..


Nona kiko

Nona kiko again

Nona kici

3 of them....

Friday, August 21, 2009

cerita farahin untuk diriku dan kwan2

pagi tu sangat indah.
,lepas habis waktu bio kat makmal,pa'in,mai,aten n qissqiss
rehat kat tangga blog bape tidak pasti
kemudian pa'in makan kue tiaw masakan mai dengan lazatnye
sambil itu,pa'in juga makan sosej buatan mak aten
sambil makan dengan penuh selera

qissqiss dan mai cerita sesuatu yang lucu
lalu pain pun ketawa terbahak bahak sambil dalam mulut penuh makanan
qissqiss yang melihat akan perbuatan pain lalu menyuruh pain berhenti ketawa
pain tidak dapat menahan ketawa pain lalu pain semakin ketawa terbahak2

kemudian pain pun tercekik lalu mati di situ
fara(qissqiss),aten dan mai yang melihat akan peristiwa tersebbut terperanjat dengan mulut yang melopong
lalu mereka ketawa terbahak2 melihat pain telah mati

beberapa ketika,
seorang pelajar india yang sedang nak kentut terkejut melihat kematian pain di situ
lalu pelajar india tersebut tidak jadi untuk kentut
dia menelefon polis dan memberitahu pengetua akan hal tersebut
semua yang mendengar terkejut yang amat

lalu keesokan harinya,
keluarlah surat khabar akan kematian pain
semua terkejut
tenggiling peliharaan pain juga turut mati mendengar kematian pain
lalu ibu bapa pain pun mengadakan kenduri arwah
pain masih belum dikebumikan kerana polis ingin membuat siasatan
kawan-kawan pain iaitu mai,farah dan aten telah ditahan di penjara
kerana didakwa terlibat dalam kematian pain

sungguhpun mereka masuk penjara
mereka bahagia di situ
mereka ketawa riang harmoni di situ
tambahan pula,mereka siap lagi menyanyi lagu keranamu malaysia
mereka sangat bersemangat menyambut hari kemerdekaan
pn maliha pasti bangga akan mereka
sungguhpun begitu,sudah nasib mereka ditahan di penjara

semasa di hospital pula,
pain yang telah dimasukkan dalam peti mayat tersedar sambil tersedak
"uhuk uhuk! sedapnye mamai masak kue tiaw neh. eh.aku kat mne neh?nape aku kat sini?mak mak mak mak mak mak......."
sambil mengunyah kue tiaw mai pagi tadi,
pain pun terus memanggil2 name maknye
dek tidak tahan dengan suasana yang sempit itu,
pain menendang2 dinding dalam peti itu sehingga dia berjaya keluar.

apabila pain berjaya keluar
dia amat pelik dengan suasan sekeliling
"boleh tak aku kat mana ni?tadi tak silap aku tgh makan kue tiaw ngn mai.ehh..peti apa pula tu??"
pain pun membuka peti itu lalu.......
"eh..hensem nye mayat ni?he hhee..."
mayat yang terkejut dek pujian pain lalu bertukar menjadi transformer
pain yang terkejut melihat hal tersebut terus bertukar menjadi naruto kesukaannya

mereka berlawan dan pain menang
pain yang masih bingung dengan perkara ynag telah terjadi itu terpinga-pinga sambil menuju ke rumah add.
add di dalam rumah sudah menagis tanpa henti
sehingga chiken pox nye telah tanggal dan kulit add menjadi sangat licin
seperti siti nurhaliza

"kenapa pain mati dulu...huaa...aku dah la tak sempat nak jumpa dia...tak sempat aku nk bagi kentut terakhit aku kat dia..kenapa dia mati..huaaa..."
sedang add meratapi
pintunya diketuk seseorang
"ehhhh! pain??"
add yang terkejut lalu mati
pain semakin terpegun
tidak faham apa yang telah terjadi

apabila pain baca surat khabar,
barulah dia faham bahawa dia telah dianggap telah mati tercekik
dan mendapati kawannya berda di balai polois
pain gembira kerana merasa bahawa dia boleh membebaskan kawan kawannya

di balai pula,
satu kematian dicatatkan
gambar add yang telah mati dan gambar pain yang terperanjat
mai,fara dan aten terperanjat yang amat lalu menjadi tidak siuman
mereka dihantar ke hospital bahagia
pain pula berusaha mencari kawan-kawannya
dia bersa sangat teruja untuk berjumpa kawan-kawannya
akhirnya pain juga dimasukkan ke hospital yang sama dengan fara,aten dan mai.
mereka pun sama- sama bahagia.....
-----------------------------------hahahahaha-----------------------------------------
-tamat-




yellow:untuk nme akuh!hehe
blue:kwan2 kuh nyer p'bualan

Thursday, July 16, 2009

Dear...

salam all...
lama udah aku x pos pe2 kt blog nie...
smue nyer gara-gara internet xder la nie...
ble nk guna jer...
kne wat muka kesian kt my sister 2 borrow modem dye...

hurmm,,,,
skrg nie aku rse cm bosan sgt...
i miss my naughty ateh...
bluerks!!x miss pown..haha
pastu skrg nie aku ader crisis ngan seseorang...
knapew la dye tuh x rety nk pham aku??
tetiba jer aq jdik mcm orang asing untuk diri aq nie....


penat tol ary nie...
g skola pown mcm xder sgt mood...
td aq da wat cikgu marfiza hot kt aq...
aner x...dye ajar...
aq g tidow...
jgan bg taw emak aku taw!!mati woo kne blasah..huk2..=)
hurmm...
td kesian add...
nme sbnr,alina bt.abdul aziz
dye kne scold n pndg badi ngan dak2 tunas bistari...
xpatot tol dorg wat add mcm tuh...
dorg pkir klu dorg kaya,back up bnyk...
so dorg leyh r wat mcm2??
SALAH sama sekali!!!!

NO rAsUah ok!!!!
kcik2 da pndai rasuah....
add...
sory ea akuh citer pasal ko kt cnie...
ampun taw!!
cme aq rse ksian kt ko...
dorg x patot wat ko mcm tuh....
aq syg ko...
sbb tuh aq ckap mcm nie....
syg ko!!thx be my close fwen....

credit to pain,aten,fara!
korg pown aq syg sgt....

sory ea fwen len....
da la da lme akuh x ckp pew2 kan???
pastu mcm wat2 lupa lak ek kt korg???
sory uke....

Thursday, May 07, 2009

takot gler ary nie.....

ary nie ader subjek yg wat kpaler akuh spinning....
it is ADD MATH....
b'peluh2 kaki akuh dok dlm klas pn ShariJU...
nme cikgu tuh actually Pn.Sharifah Junaidah....
hehehehe.....
ermmm....td dye soh revision....
tp 1 soalan bru jew nk salin dri slideshow....
da dye mintk solution ngan jawapan skali lorhhh.....
gegel seyh lutut nk wat add math time2 genting tuh....
huhuhu...
nseb bek org sblh da siap wat....
apew agy....
tiru r.....
kambeng tol la plak......
org sblah wat slah seyh.....
skali tgk jew da nmpk dye wat slh....
huhuhuhu.....
xpasal2 wat bnder bodow....meniru org....

lpastuh...nseb akuh memang agak b'tuah r<vice versa>
akuh pown kne la g wat solution dye.....
hehehehe....akuh x wat yg mcm dlm bku.....
tp akuh mengira kt dpn whiteboard tuh.....
nseb bek betol seyh jln keje.....
wakakakakaka.....
pd hal...akuh x paham mender la yg akuh wat tuh....
tp at least akuh da try...
mungkin lme2 anty kalau bnyk latihan...msty ok la tuh.....

even akuh tkot ary nie...
tp akuh dpt la gak blaja sumtink dri pew yg sblm nie akuh x paham

Selamat Hari Ibu~~

Orang kata aku lahir dari perut mak..

(bukan org kata...memang betul)

Bila dahaga, yang susukan aku....mak
Bila lapar, yang suapkan aku....
mak
Bila keseorangan, yang sentiasa di sampingku.. ..
mak
Kata mak, perkataan pertama yang aku sebut....
Mak
Bila bangun tidur, aku cari....
mak
Bila nangis, orang pertama yang datang ....
mak
Bila nak bermanja, aku dekati....
mak
Bila nak bergesel, aku duduk sebelah....
mak
Bila sedih, yang boleh memujukku hanya....
mak
Bila nakal, yang memarahi aku....
mak
Bila merajuk, yang memujukku cuma....
mak
Bila melakukan kesalahan, yang paling cepat marah....
mak
Bila takut, yang tenangkan aku....
mak
Bila nak peluk, yang aku suka peluk....
mak
Aku selalu teringatkan ....
mak
Bila sedih, aku mesti talipon....
mak
Bila seronok, orang pertama aku nak beritahu.....
mak
Bila bengang.. aku suka luah pada..
mak
Bila takut, aku selalu panggil...
"mmaaakkkk! "
Bila sakit, orang paling risau adalah....
mak
Bila nak exam, orang paling sibuk juga....
mak
Bila buat hal, yang marah aku dulu....
mak
Bila ada masalah, yang paling risau....
mak
Yang masih peluk dan cium aku sampai hari ni..
mak
Yang selalu masak makanan kegemaranku....
mak
kalau balik ke kampung, yang selalu bekalkan ulam & lauk pauk.....
mak
Yang selalu simpan dan kemaskan barang-barang aku....
mak
Yang selalu berleter kat aku...
mak
Yang selalu puji aku....
mak
Yang selalu nasihat aku....
mak
Bila nak kahwin..Orang pertama aku tunjuk dan rujuk.....
mak


Aku ada pasangan hidup sendiri....


Bila seronok, aku cari....pasanganku
Bila sedih, aku cari....
mak


Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....
mak


Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....
emakku


Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah....
mak


Bila sambut valentine.. Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan “Selamat Hari Ibu”


Selalu.. aku ingat pasanganku

Selalu.. mak ingat kat aku


Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila.... aku nak talipon
mak


Selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk
emak


Renungkan:

"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja... bolehkah kau kirim wang untuk mak?
mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".
Berderai air mata jika kita mendengarnya........


Tapi kalau mak sudah tiada..........

MAKKKKK...RINDU MAK.... RINDU SANGAT....

Berapa ramai yang sanggup menyuapkan ibunya....

berapa ramai yang sanggup mencuci muntah ibunya.....

berapa ramai yang sanggup mengantikan lampin ibunya.....

berapa ramai yang sanggup membersihkan najis ibunya.......

berapa ramai yang sanggup membuang ulat dan membersihkan luka kudis ibunya.....

berapa ramai yang sanggup berhenti kerja untuk menjaga ibunya.....

dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya......

Seorang anak mendapatkan ibunya yang sedang sibuk menyediakan makan malam di dapur lalu menghulurkan sekeping kertas yang bertulis sesuatu. Si ibu segera mengesatkan tangan di apron menyambut kertas yang dihulurkan oleh si anak lalu membacanya.Kos upah membantu ibu:

1) Tolong pergi kedai : RM4.00
2) Tolong jaga adik : RM4..00
3) Tolong buang sampah : RM1.00
4) Tolong kemas bilik : RM2.00
5) Tolong siram bunga : RM3.00
6) Tolong sapu sampah : RM3.00
Jumlah : RM17.00

Selesai membaca, si ibu tersenyum memandang si anak sambil sesuatu berlegar-legar si mindanya. Si ibu mencapai sebatang pen dan menulis sesuatu di belakang kertas yang sama.

1) Kos mengandungkanmu selama 9 bulan - PERCUMA
2) Kos berjaga malam kerana menjagamu - PERCUMA
3) Kos air mata yang menitis keranamu - PERCUMA
4) Kos kerunsingan kerana bimbangkanmu - PERCUMA
5) Kos menyediakan makan minum, pakaian, dan keperluanmu -PERCUMA
Jumlah Keseluruhan Nilai Kasihku - PERCUMA


Air mata si anak berlinang setelah membaca apa yang dituliskan oleh siibu. Si anak menatap wajah ibu,memeluknya dan berkata,

"Saya Sayangkan Ibu". Kemudian si anak mengambil pen dan menulis "Telah Dibayar" pada mukasurat yang sama ditulisn

Assalamualaikum

salam.....
hurmmm lme da rse nyer x m'blog....
rindoo sgt2....
yela,sejak kejadian modem mletop kne panah petir....
tros kiter susah nk on9....
kne pinjam modem akak bru dpt on9....
soo....jgn bored ea xngor story kiter.....

Wednesday, March 25, 2009

saujana mata memandang...sejuk hati melihat..MASYALLAH...

assalamualaikum..
akuh begitu kagum dan t'pesona dgn keindahan masjid terapung di pulau melaka ini...
sungguh indah binaannya...
alhamdulillah dgn izin ALLAH...
masjid indah di atas laut ini dpt didirikan dgn sempurna nya....
aku & emak kuh menunaikn solat sunat 2rakaat n solat dhuha...


ishh halus tol binaan nyer.....masjid nie leyh menampung #%* org....
haha...sowy ea...sayer xtaw bpew org leyh muat dlm masjid nie ketika menunaikn smayang jumaat....


ermm...btapa bsar nyer kn??leyh tampung untuk smayg jumaat....
sekeliling kawasan masjid nie...ader petampatan...
tp,smue nyer projek t'bengkalai...
nie la die kalau manusia n org melayu....
kalau dkat jer ngan masjid smue xnk wat bisness...
tp kalau dpn kuil,tepekong.....
berpusu-pusu org mlayu nk bkak kdai mereka...
maafkn sayer menyentuh isu agama...
sayer x b'mksud...cme ingin menyedarkan umat2 islam dan org melayu di dunia nie...
jika tidak kiter...sapew lg yg nk m'bangunkan negara??
dimana umah islam yg sebenarnya pemankin negara??

cntik kn langit nie...sayer dpt gambar pemandangan nie menjelang senja diluar kediaman sayer di johore rox....
ahaks..memandai jer akuh tkar nme jay bee nie...
biasa la mayor of jaybee la katerkn....
gahahahax...prasan seyh akuh!!

Saturday, March 07, 2009

hari yang sepi

semalam hari yg amat m'bosankan...
akuh dok umah diam2 tanpa ank2 sdre akuh di rumah...
mreka semua di rumah mreka...
yelah....ary minggu...
pagi2..akuh dikejutkan dgn jeritan kuat mak akuh...
alarm r tuh....gahahahax...ampun ibunda!!
hurmm...pastu aku dok pndng tv yg x di on kn<==trabur seyh ayat akuh..
apew tah tv akuh nie...berhabuk...
so akuh pown angkat la kucing akuh yg b'nme acimomok...
n akuh pown wipe laa tv akuh...
hurmm....bersih da satu tv!
tbe2 akuh t'ingat lak...
umah akuh ader lg 2 tv...
so diz time akuh crik lg sekor kucing akuh...
mangsa b'nama:TIGER or GIGER or GEGIRL...smue tuh nme dye laa...
n,akuh pown wipe lg 1 tv akuh...
disebabkn TIGER nie kucing jantan n kucing sulung...
ceh...mcm akuh taw jew dia tuh sulung kew x....
so akuh pown wipe la dye kt tv akuh yg 33'...
bersih woo....pandai akuh cri pengelap...haha
pastuh....tv yg t'akhir akuh lap m'gnekn ank acimomok aka momo nme dye ARABELLA GRACE GARCIA aka BELLA.....
yg dak kcik nie...akuh wat lap tv yg x braper bsa la...
huhuhu....b'habuk gler bulu kucing2 akuh....
nmpk sgt tv tuh da lme x lap...
pergh...setle kejer akuh ary tuh....
walaupun akuh keseorgn di rumah...
tp akuh telah pown m'bersihkn sikit jer r umah akuh....
huhuhu...pnt gak taw....
lps tuh...ader lg keje akuh!


ketiga-tiga kucing akuh...tlah akuh tngkap n akuh kurung b'sme akuh didalam toilet....
akuh nk mandikn dorg lorhh....
jgn slh pikir ea...akuh x mandi skali ngan kucing akuh!...
mreka bucuk...akuh wangi....ahaks..
mle2 skali..TIGER akuh mndikn....
haha...klakar tol muka die....
bdn smue da kuncup n lecut...tbe2 kpala dye kembang...
akuh pown gelak r sorg2 dlm toilet...
harap diampun jiran2 kuh....
msty jiran akuh ckp..."kesian ank Hjh Maimon nie...da tebiat agaknyer...memekak lak tuh..ktawa cm org giler"kesian akuh...

lpas tuh akuh mandikan acimomok lak...yg nie lg r besar nyer klakar...akuh pegang bdn dye...dye ankat ekor dye tinggi2...pastu g cakar ubat gigi...sengal tol kucing nie...dah dye nk sgt ubt gigi...akuh pown gosok gg dye pkai berus gg ank sdre akuh...
jgn ank sdre akuh gne berus gg tuh dah ler...kalu x...smer standart r...haha

last skali...Bella lak....yg nie ok cikit...dye diam...tp dye ske msok dlm lubang jamban...hahaha....agk payah nk trik dye kuar....
3kali akuh tarik dak kcik nie....
nyusahkn akuh tol....

akhirnya....siap la semua...n,mereka dilepaskan dri toilet....
n mereka beratur untuk di lap bdn....
satu2 yer nak....jgn cakar mama taw!!anty calar balar bdn mama kaw nie...
so mereka pown da siap...
skrg tbe la time akuh rest....
smpai mlm woo!!!
best2...akuh saket pinggang r...
kne tlg mak ankat pasu bunga....
nie mulut jiran akuh la nie...
dye ckp pokok bunga mak akuh tuh xleyh kne panas....
so akuh pown ankat la n alihkn kt tmpt xkne pns....
pastu...sat agy,dye ckp...kne alih lak pokok tuh kt tmpt laen...
pergh...akuh picit2 mulut mak cik tuh...
agak kejam n krg ajar la...akuh ckp jer weyh... xbwat!!b'dosa taw wat org tua cmtu...biadap...anty mak mrah...tkot r...
hehe...
sbagai ank yg baik...akuh ikot jer...pastu akuh cabot cpt2 msok dlm umah....rest time.....

ok r...nie story smalam la...
ary nie akuh mls nk post lg...
tata...daa...salam all...

Friday, March 06, 2009

so sweet lorh

tuhan..
biler masih kudiberi kesempatan...
izinkan aq mencintanya..
namun biler waktuku telah habis dengannya...
biarkan cinta ini hidup untuk kali ini sahaja...


kredit to aleem...
huhu...

Thursday, March 05, 2009

life must goes on...

life must goes on lorh...
aq rse cm nk jerit2 jer biler tgk result aq!!
worse!!tidaaakk!!
trok giler...tp x failed r....
watever r...
aq adicted to i believe i can fly by R.Kelly....
best lorh lgu tuh....
nie lorhh laghu tuh...
huhu..actually..xtaw nk post pew...


I Believe I Can Fly lyrics

I used to think that I could not go on
And life was nothing but an awful song
But now I know the meaning of true love
I'm leaning on the everlasting arms

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it

[1]
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
I believe I can fly
I believe I can fly

See I was on the verge of breaking down
Sometimes silence can seem so loud
There are miracles in life I must achieve
But first I know it starts inside of me, oh

If I can see it, then I can be it
If I just believe it, there's nothing to it

[Repeat 1]

Hey, cuz I believe in me, oh

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it

[Repeat 1]

Hey, if I just spread my wings
I can fly
I can fly
I can fly, hey
If I just spread my wings
I can fly
Fly-eye-eye

Saturday, February 28, 2009

scared!!!

mcm ner nie....test 1 da abis....
mngu dpn msty dpt result....
da r +mt aku wat trok giler......
kambeng nyer cikgu practical==>cik hafizah....geram tol!!aku tny hang baik2,sopan2...hang jwb mcm dak2 sastra jwb...."nk wat mcm ner..dah ketentuan".........hua!!!
ermmm tp test yg kali nie aku rse2..cm dpt score laa....
tuh rse jew...blom tentu dpt..prasan tol aku...

ermm aku nyer burfday ary isnin lepas on 23feb...
tp aku xpnh rse bosan cm mse ary tuh...
da la sekerat jer yg wish aku...
pastu x celebrate lnsong lak tuh....
hua3...tidddaaaakk......
tp aku cool jer....
yer r...aner x cool...
esok nyer pekser woo!!

hari ini dlm sejarah...
aku bgn kol 3.00am smata2 untuk stdy...
hahaha....
x logik ikot akal tol la....
ngantok giler laaa.....hhhhuuuuaaarrggghhh!!!
stiap satu phrase aku bce..aku mesty melepek ats buku tuh...
berat nyer kpala nie....
naper la rajin sgt alarm dri 2buah phone aku tuh b'bunyik....
si sengal aner la yg set kol 3am....
alamak...yg set alarm tuh aku r!
ekh..aku rse bgos la org yg set alarm tuh...
hhaaha..so dpt la aku tido mse ngah wat paper exam...
nseb baik aku cpt sdar biler member sbelah meja aku kne tangkap meniru...
nseb baik la kaw meniru time aku ngan tido...huhu
alamak!dye tiru aku r rpe2 nyer....kambeng gurun tol!
pdan mke kaw dpt markh 'ZERO'...hua3....at least aku dpt r gak mrkh..(aku ckp cmnie coz aku pown hentam jer ques tuh)hua3...
kesimpulannya,jgn la kiter dok cheating...anty kiter gak yg susah...

poor boys


When a Girl Cries ------------The World "Consoles" her

But when a boy cries ---------- They say Come on man don't be A "Girl"

If A Girl slaps a Boy ----------- Definitely the Boy would have "done something"

If Boy Slaps a girl -------------- Rascal doesn't know how to "Respect Ladies"

If a Girl is talking to Boys ----- She is "Very Friendly"

If a Boy talks to a Girl ---------- He is "flirting"



If a Girl meets with accident -------------------- Then its "mistake of others"

If a Boy meets with same accident? ----------------- "Don't you know how to Drive"

why boys always suffer??pity them rite??

huhu.. i dnt know why sudently i feel pity to boys....

just look at diz cutest baby boy...

www.FunAndFunOnly.net

Saturday, February 21, 2009

sultan ibrahim girls school sport day's

hari sukan SIGS kali ke-49 tlh b'lnsung pada 21febuari 2009...
majlis b'mula dari 7.30am-1.30pm
pnt sgt2 laaa.....


nie mse VIP nk msok....so dorg nie pown b'silat la dpn pintu stadium

nie cheer umah merah...sory la xtaw laa nama umah nie aper...
pelik sgt...smpai x ingt...hehehe..dorg wat xlawa..
haahahaa...

nie lak umah biru...smart gilak laa diz year...
x silap aku...maimunah kowt nme umah biru nie...
hush....burok tol la nama nyer...ahaks!
lpas jer smue p'sembahan....
diorg nie kne la b'baris...panas nyer...
pity them.....

Thursday, February 19, 2009

sport days+test1

hurmmm esok sport day skolah aku...
pastu isnin lak aku ader test1....
da r buku 1 pown x bkak....
buku bio,chemist,physic,est,perinsip akaun.....
oh TIIIDDDAAAKKKK....
naper la time nie smue nyer nk kne wat???
omwerk pown m'gunung aku xwat....
penat gilak....
kn best kalau aku nie Ben10 ker....
wwaaaaahhh....MMG BEST....esok aku share kt korg pasal sport day skolah aku....
1 mo0re thing...aku da b'jye m'elak untok duty untok ary prefect nie....
thx choir...u are my savior...
huhu....

Tuesday, February 17, 2009

Delicious

hurmm so long i didn't share my story...
but 2day i'm back.........
aku suka sgt makan roti gardenia...sdp taw....
lg2 yg butterscoth

hurmm roti nie harga dye rm4.50....agak mahal la...
tp worth buying!!korg rse laa....sdp sgt....
agk payah nk dpt roti nie...
if u see any gardenia lorry...u just stop them....
if they refused to stop their lorry...
u just stand in front their lorry...
insyallah u all akan dilanggar or mereka will stop...
haha...stupid tips rite??huhu
rasa la...roti nie betol2 hoeliaaw!!

Saturday, February 14, 2009

manusia keji b'gelar lelaki miang!!

aper2 pown aku nk start ngan...YA ALLAH..MASYALLAH..
malu nyer...dekat tagged aku...
ader sorg mamat nie...dye g sent gmbr *TUT* dye kt page aku...
krg ajaran tol...
buruk tol dye pny tuh!!sumpah!!
sgt menakotkn!!da la b'bulu cm beruang..panjang plak tuh..
cis!ader gak manusian miang cmtu ek...
aper dye puas ker dpt tnjok dye pny tuh kt smue org??
x malu agak nyer ek...kalo dye simpan jer benda tuh xleyh ke ek??
x pown g bg buaya mkn...
nk ker buaya mkn??hahahaha...buaya pown seram...ahaks!
da la da lme aku x bkak tagged aku...
bwat nyer ader org len msok page aku??
msty dorg inagt aku nie gurl yg gatal...
ske tgk laki nyer *TUT*....segan r beb!!
da r tuh! display name dye pown da m'gelikan...
nie dye...==>ZUL LOVE SEX


kepada semua pembaca2 ku yg lelaki...tlg la jgn wat p'buatan t'kutuk tuh...malu la...yg kne simpan kt dlm baju tuh...simpan la...
jgn la tunjok...kowt yer pown nk tunjok...
cover r siket...gahahahax...

t'gatal lak aku...hehe...

Thursday, February 12, 2009

upin dan ipin

agak kecewa biler lowm ader kesempatan untok tgk citer nie...
da la xder org nk teman...
nk g sorg takot...
nk ajak ank sdre pown cm ok..tp xmoe la...
nk g ngan sapew ek???
sapew ek sudi nk ikot aku????


arie nie letih sgt kt skola...
even ary jumaat blek awal...
tp ader sumting yg wat aku x selesa smpai la blek...
hush...
ske je wat aku susah...
pastu skrg nie giler nyer bnyk skolah aku tuh mintk duit...
nk mintk kt mak pown da kesian....
asik mintk jew...
apew tah skola aku nie...
dye ingt ank org kaya jer ker yg skola dlm tuh??
mmg aku x nafikan slm skola aku tuh bnyk sgt ank org kaya...
tp x patot r dye asik mintk duit...
nk jer aku byr pkai daun..ahaks!!